DiVino 2017 или събитиетo на което да научиш нещо ново

Feb/15/2019

DiVino 2017 или събитиетo на което да научиш нещо ново

И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 година. DiVino.Taste отново ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.

Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.

 

Заедно с изложбената част и тази година, DiVino.Taste ще предложи богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Ще бъде посветено подобаващо внимание и на един град у нас, дал името си на винен сорт, а и нещо повече – Мелник.

По време на DiVino.Taste, винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни. Билетите мога да бъдат закупени и онлайн, а ние обещаваме да следим програмата "изкъсо"и да си запишем датите на събитието в календара, кето не е за изпускане.

#ilovewineo #bestbulgarianwineselection

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Фестивали

Фестивали

DiVino 2017 или събитиетo на което да научиш нещо ново

DiVino 2017 или събитиетo на което да научиш нещо ново

И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от  И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от  2019-03-13T10:25:46+02:00 DiVino 2017 или събитиетo на което да научиш нещо ново

<p>И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на&nbsp;<strong>най-големия&nbsp;<a href="http://www.divino.bg/">форум за българско вино</a></strong><a href="http://www.divino.bg/">&nbsp;DiVino.Taste&nbsp;</a>ще се проведе от&nbsp;<strong>17 до 19 ноември 2017</strong>&nbsp;година. DiVino.Taste отново ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.</p> <p>Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.</p> <p>&nbsp;<img src="https://cdncloudcart.com/12813/files/image/divino-taste-2017_8.jpg" alt="" /></p> <p>Заедно с изложбената част и тази година, DiVino.Taste ще предложи богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Ще бъде посветено подобаващо внимание и на един град у нас, дал името си на винен сорт, а и нещо повече &ndash; Мелник.</p> <p>По време на DiVino.Taste, винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.</p> <p>Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни. Билетите мога да бъдат закупени и<a href="https://2017taste.divino.bg/#bileti" target="_blank" rel="noopener">&nbsp;онлайн</a>, а ние обещаваме да следим програмата "изкъсо"и да си запишем датите на събитието в календара, кето не е за изпускане.</p> <p>#ilovewineo #bestbulgarianwineselection</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки".
Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки