THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

Feb/15/2019

THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

Виното  е голяма част от живота ни и в този ред на мисли вече седем години Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) се е превърнал в нарицателно за отлични вина, престиж и популярност на вината от региона и в това число на българските.

И тази година мястото е Гранд Хотел София, (17-20 май)

Всяка година интересът от страна, както  на международното жури, което и тази година е много силно с 4 Masters of Wine и 1 Master sommelier, така и от страна на многобройните вносители, търговци, медии и винени любители расте.

За седмото си издание BIWC излиза с нова визия. “От доста време мислим за ребрандирането на Конкурса и съответно на всички негови атрибути  - сайт, медали, трофеи, стикери, дипломи – сподели Галина Нифору, директор на BIWC. Когато започнахме нещата стояха по друг начин. Сега се търсят по изчистени и опростени визии. Мисля, че сме на прав път. Засега отзвукът, както от България, така и от чужбина е много добър!От тази година започваме партьорство с най-голямата винена организация в Китай —  INTERWINECHINA http://www.interwine.org/en/, с която ще подпишем споразумение за реклама и промотиране на Балканските вина на 28 март в Гуанджоу, Китай. Поредица от събития ще бъдат подготвени, с цел промотиране на медалистите от BIWC 2018. “

Балканския винен фетсивал ще бъде посетен от 30 вносители от САЩ, Китай и Япония, както и много други, които вече са заявили своя интерес – Канада, Белгия, Холандия, Чехия, Полша, Великобритания и др.

Очаквайте интересната съпътсваща програма на сайта на форума: www.balkanswine.eu

"Елате заедно да споделим любовта си към виното."

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Фестивали

Фестивали

THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

Виното  е голяма част от живота ни и в този ред на мисли вече седем години Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) се е превърнал в нарицателно за отли Виното  е голяма част от живота ни и в този ред на мисли вече седем години Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) се е превърнал в нарицателно за отли 2019-02-15T11:45:58+02:00 THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

<p>Виното&nbsp; е голяма част от живота ни и в този ред на мисли вече седем години Балканският винен&nbsp;конкурс и фестивал&nbsp;(BIWC) се е превърнал в нарицателно за отлични вина, престиж и популярност на вината от региона и в това число на българските.</p> <p>И тази година мястото е&nbsp;<strong>Гранд Хотел София, (</strong><strong>17-20 май)</strong></p> <p>Всяка година интересът от страна, както&nbsp;&nbsp;на международното жури, което и тази година е много силно с 4 Masters of Wine&nbsp;и 1&nbsp;Master sommelier, така и от страна на многобройните вносители, търговци, медии и винени любители расте.</p> <p><img src="https://wineo.bg/img/cms/BIWC%20logo_black.jpg" alt="" width="504" height="282" /></p> <p>За седмото си издание BIWC&nbsp;излиза с нова визия. &ldquo;От доста време мислим за ребрандирането на Конкурса и съответно на всички негови атрибути&nbsp;&nbsp;- сайт, медали, трофеи, стикери, дипломи &ndash; сподели Галина Нифору, директор на&nbsp;BIWC. Когато започнахме нещата стояха по друг начин. Сега се търсят по изчистени и опростени визии. Мисля, че сме на прав път. Засега отзвукът, както от България, така и от чужбина е много добър!От тази година започваме&nbsp;партьорство с най-голямата винена организация&nbsp;в Китай &mdash;&nbsp;&nbsp;INTERWINECHINA&nbsp;<a href="http://www.interwine.org/en">http://www.interwine.org/en</a>/, с която ще подпишем споразумение за реклама и промотиране на Балканските вина на&nbsp;28 март в Гуанджоу, Китай. Поредица от събития ще бъдат подготвени, с&nbsp;цел промотиране на медалистите от&nbsp;BIWC&nbsp;2018.&nbsp;&ldquo;</p> <p><img src="https://wineo.bg/img/cms/wineo_BIWC%202017_1.jpg" alt="" width="419" height="507" /></p> <p>Балканския винен фетсивал ще бъде посетен от 30 вносители от САЩ, Китай и Япония, както и много други, които вече са заявили своя интерес &ndash; Канада, Белгия, Холандия, Чехия, Полша, Великобритания и др.</p> <p>Очаквайте интересната съпътсваща програма на сайта на форума:&nbsp;<a href="http://www.balkanswine.eu/">www.balkanswine.eu</a></p> <p><em>"Елате заедно да споделим любовта си към виното."</em></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки".
Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки