Виното на Балканите или BIWC 2019

Jun/ 6/2019

Виното на Балканите или BIWC 2019

В условията на съвременния винен пазар не е достатъчно да произвеждаш  добро вино. Дори и значителни подобрения в качеството на продукта от година за година не са достатъчни, за да го поставят в челните редици на познатите и желаните от потребителите и ценителите марки. Конкурентноспособността ни днес зависи от способността на производителя да усъвършенства продукта си по-бързо от конкуренцията, която се стреми към същото. Ако търсите място, където този процес протича с главозамайваща скорост, дайте шанс на Балканите! Опитайте вината им! 

Затова нашият млад екип реши единодушно да прекараме уикенда с приятели във Виненото градче пред НДК по време на Балканския винен фестивал (7-9 юни).

Официалното откриване на 8-я Балкански винен фестивал е в петък и лично ще се открие от патрона на събитието, кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова.

Програмата е много вълнуваща и разнообразна! Сред участниците в изложението са най-добрите 100 изби от България, Гърция, Румъния, Турция, Хърватска, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Албания и Грузия, които вина определено са ни на сърце не само последно време. Всеки закупил билет, ще може да се наслади и да дегустира свободно вината. 

Билети ще можете да закупите онлайн или на място.

Ние ще бъдем там и ще се радваме да се видим ♥️

 

Коментари

Lyubimka
Lyubimka 06.06.2019 The place to be! Can't wait.

Остави коментар

Фестивали

Фестивали

Виното на Балканите или BIWC 2019

Виното на Балканите или BIWC 2019

В условията на съвременния винен пазар не е достатъчно да произвеждаш  добро вино. Дори и значителни подобрения в качеството на продукта от година за годин В условията на съвременния винен пазар не е достатъчно да произвеждаш  добро вино. Дори и значителни подобрения в качеството на продукта от година за годин 2019-06-06T18:16:44+03:00 Виното на Балканите или BIWC 2019

<p>В условията на съвременния винен пазар не е достатъчно да произвеждаш&nbsp; добро вино. Дори и значителни подобрения в качеството на продукта от година за година не са достатъчни, за да го поставят в челните редици на познатите и желаните от потребителите и ценителите марки. Конкурентноспособността ни днес зависи от способността на производителя да усъвършенства продукта си по-бързо от конкуренцията, която се стреми към същото. Ако търсите място, където този процес протича с главозамайваща скорост, дайте шанс на Балканите! Опитайте вината им!&nbsp;</p> <p>Затова нашият млад екип реши единодушно да прекараме уикенда с приятели във Виненото градче пред НДК по време на Балканския винен фестивал (7-9 юни).</p> <p>Официалното откриване на&nbsp;<strong>8-я Балкански винен фестивал</strong> е в петък и лично&nbsp;ще се открие от патрона на събитието, кмета на Столична община &ndash; г-жа Йорданка Фандъкова.</p> <p><a href="http://www.balkanswine.eu/bg/pages/Festival/Program/" target="_blank" rel="noopener">Програмата</a> е много вълнуваща и разнообразна! Сред участниците в изложението са най-добрите 100 изби от България, Гърция, Румъния, Турция, Хърватска, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Албания и Грузия, които вина определено са ни на сърце не само последно време. Всеки закупил билет, ще може да се наслади и да дегустира свободно вината.&nbsp;</p> <p>Билети ще можете да закупите <a href="http://www.balkanswine.eu/bg/pages/Festival/Tickets/" target="_blank" rel="noopener">онлайн</a> или на място.</p> <p>Ние ще бъдем там и ще се радваме да се видим&nbsp;&hearts;️</p> <p>&nbsp;</p>

,

Lyubimka Lyubimka

2019-06-06T10:42:47+03:00
The place to be! Can't wait.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки".
Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки