Условия за ползване

С използването на www.wineo.bg Вие приемaте следните Общи Условия, които могат да бъдат актуализирани и променяни от нас без предупреждение.

С използването на www.wineo.bg Вие декларирате и гарантирате, че сте навършили 18 години.

Ако Вие не сте съгласни с тези Общи Условия, Вие не сте оторизирани да ползвате този сайт.

Настоящите „Общи условия” уреждат реда, начина и условията за покупко-продажба през онлайн магазина www.wineo.bg, собственост на Винео ЕООД. Тези „Общи условия” представляват договор за покупко-продажба между www.wineo.bg и Клиента.

При промени в настоящите Общи условия Клиентът може да заяви, че отхвърля промените, като изпрати изявление за отхвърлянето на промените на имейл адрес silvana@wineo.bg. С получаване на изричното изявление за отхвърляне се счита, че договорът за покупко-продажба се прекратява. Промените в Общите условия не засягат отношенията между Клиента и www.wineo.bg, възникнали във връзка с валидно подадена преди промените заявка за покупка на стока.

 1. Общи положения 

По смисъла на настоящите „Общи Условия” изброените понятия са използвани със следното значение:

„ВИНЕО” ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, с ЕИК: 204022124, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Цар Асен, 10, ет. 2 представящо стоки 

Електронна комуникация

Когато посещавате нашия Уеб сайт или се отнесете към нашия отдел „Връзка с Клиенти”, вие комуникирате с нас електронно или дистанционно. Ние също ще комуникираме с вас чрез имейл или обаждане или обновяване на информация на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с това, че всички споразумения, бележки, оповествявания и друг вид комуникация, която ние предоставим електронно съответстват на всички законови изисквания, че тази комуникация е в писмена форма.


------------------------------------------------------------------------------

За какво използваме вашите лични данни?


Wineo.bg (Винео ЕООД) събира и използва вашите лични данни, за да администрира, поддържа, подобрява и получава обратна информация за предлаганите от нас услуги и да установява и предотвратява грешки, нарушения на нашата система за защита, закона или нашите договорни условия. Ако вие сте регистрирани да използвате нашите услуги, ние може да се свържем с вас, за да съберем обратна информация за предлаганите услуги или да ви предложим подобрения към тях.


-------------------------------------------------------------------------------

Допълнителна информация/ маркетинг


Вие имате право да ни помолите по всяко време да прекратим нашият директен маркетинг с Вас. Вие може да заявите своето желание за прекратяване на имейл silvana@
wineo.bg със заглавие "Лична информация".


------------------------------------------------------------------------------

Лична информация, която Wineo.bg събира


Wineo.bg събира и обновява информацията за своите потребители, които обслужва. Тя може да бъде събрана чрез директен контакт с вас, от трета страна като други потребители и автоматично чрез вашето ползване на нашите услуги.
------------------------------------------------------------------------------

Информация, която вие/ други ни предоставяте


Тази информация включва данните ви за контакт, проблеми при подрдъжка, детайли от участия в събития, проучвания и някои съществени подробности на вашите предпочитания.

------------------------------------------------------------------------------

Информация, която ние събираме чрез нашите услуги


Ако Вие сте регистриран потребител за услугите на Wineo.bg, то Wineo.bg също събира информация за вашето ползване на услугите като общ начин на достъп до данни, продължителност и обем на използване на услугите и Данни за трафик от използването на нашия Уеб сайт. Данните за трафик включват записи на ползване, детайли за мрежата, детайли за достъпваните данни и системи, продължителност на престоя, поток на кликове и подобни ползвания или системни данни. Данните за трафик понякога може да се проследяват/ свързани с не само компании, но и с отделни личности.   Преди да се регистрирате на 
www.wineo.bg за достъп до специалните места на нашия сайт, вие може да използвате основните функции на www.wineo.bg анонимно.


По искане ние предоставяме на посетителите на сайта достъп до цялата информация, включвайки подходяща информация, която ние поддържаме за тях (но не и за други потребители ако не е поискано от закона). Включвайки уникална идентифицираща информация (т.е. парола) и информация за контакт (т.е. име, адрес, телефонен номер). Потребителите могат да получат достъп до тази информация като ни изпратят имейл. По искане ние предлагаме на посетителите да поправят неточностите като предоставят правилните детайли на Wineo.bg или където е възможно да променят своите регистрирани детайли онлайн.
------------------------------------------------------------------------

Как ние използваме вашата информация


За всеки посетител на www.wineo.bg, уеб сървърът на 
www.wineo.bg автоматично разпознава името на домейна на потребителя. Ние също съхраняваме имейл адресите на тези, които комуникират с нас чрез имейл и съхраняваме информацията за това които страници достъпват и посещават потребителите. Доброволно предоставената информация от потребителите като информация от проучване и/ или регистрации на сайт също се събира. Информацията, която ние събираме се използва преди всичко за вътрешни нужди и за подобряване на съдържанието на нашия Уеб сайт & услуги. Тя също се използва и за информиране на потребителите за новостите в предлаганите от нас услуги. Тази информация не се споделя с други организации с търговски цели. Ако не желаете да получавате имейли от нас в бъдеще, моля уведомете ни с имейл на адрес silvana@wineo.bg.

Ако получавате нежелан имейл от нас, цялата наша кореспонденция предлага ясни инструкции как да ги откажете. Ако сте ни предоставили вашия пощенски адрес или телефонен номер вие може да получавате периодично бюлетини или обаждания от нас за новите ни продукти и услуги или предстоящи събития.  Ако не желаете да получавате тези бюлетини, моля да ни уведомите чрез имейл на адрес silvana@
wineo.bg
----------------------------------------------------------------------------

Предоставяне на вашата информация на трета страна


Освен където законът позволява или вие изрично сте се съгласили, Wineo.bg (Винео ЕООД) не продава или отдава вашите лични данни на други страни извън Wineo.bg (Винео ЕООД). Ние не споделяме или продаваме нашата база данни от потребители на трета страна.
-------------------------------------------------------------------------------- 

Съобщения по имейл, уведомления и бюлетини


Wineo.bg (Винео ЕООД) ви предлага възможността да получавате по имейл бюлетин или други уведомления свързани с продукти представяни на 
www.wineo.bg или нови услуги, които ви предлагаме. Вие можете по всяко време да заявите прекратяване на имейл уведомления или бюлетини като спазвате инструкциите за прекратяване на уведомления или бюлетини или заявите това на silvana@wineo.bg.
 
-------------------------------------------------------------------------------- 
Прекратяване на информация


Wineo.bg (Винео ООД) може да забрани имейл адреси на личности от базата данни на Wineo.bg. Причините, заради които предприемаме тези мерки, са свързани със сигурността на Wineo.bg (Винео ЕООД), неговият екип и други, за установяване и предотвратяване на престъпление , за идентифициране на правилни реципиенти или  за да се уверим, че имейлът е разгледан при отсъствие на персонала. Wineo.bg (Винео ЕООД) може да отхвърли, да забави или да премахне съдържание от имейли, които имат същност, съдържание или прикачена информация, която може да разруши системата на Wineo.bg или защото може да предизвика проблеми със сигурността  като например вируси.


Wineo.bg може да отсява имейли , които се състоят от определено съдържание, което е обидно или имейлът е нежелан или spam. При определени обстоятелства това за съжаление може да доведе до засягане на „ невинни” имейли, но Wineo.bg се стреми да ограничи настъпването на такива събития.   
-------------------------------------------------------------------------------

Защита

Wineo.bg е разработила стриктни политики управляващи информационните технологии. Те обхващат области като контрол на достъпа, автентикация, одит, монито, предупрежденияения, съхраняване на данни и back up и стандарти на прехвърляне, и интегрираност със средата. Wineo.bg (Винео ЕООД) полага разумни усилия да инсталира и притежава подходящите защитни средства за съоръженията, с които разполага Wineo.bg, за да ги предпази от загуба, злоупотреба или неправомерна промяна на информацията, която Wineo.bg е събрала от Вас на www.Wineo.bg.


Въпроси
Ако имате някакви въпроси за Политиката на право/ защита на лични данни на Wineo.bg (Винео ЕООД) или за ползването на данните при определени услуги, вие трябва да се свържете с silvana@wineo.bg . Законът ви позволява да пишете или да поискате да видите и коригирате информацията съхранявана за вас, въпреки че това може да изисква заплащането на разумна такса.

8. Авторски права

Винео ЕООД уважава правото на интелектуална собственост на другите и затова молим нашите потребители за това. Освен ако не е изрично разрешено от Винео ЕООД, Вие се съгласявате да не променяте, отдавате, наемате, заемате, продавате, разпространявате или създавате производни на www.wineo.bg, изцяло или от части.

Сайтът www.wineo.bg на Винео ЕООД и цялото негово съдържание са материали с авторски права, защитени от Българското и международно право за интелектуална собственост. Съвкупността от съдържание на нашия уеб сайт е изключителна собственост на Винео ЕООД и не може да бъде използвано за други цели освен за тези посочени на сайта. Услугите и информацията предоставени тук са единствено за ваше лично ползване. Вие имате само разрешение да ползвате сайта на Винео ЕООД (www.wineo.bg) ако не е изрично разрешено. Нищо от съдържанието тук не прехвърля явни или скрити права, собственост или интереси на този уеб сайт към вас.

За неуредените от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Настоящите Общи условия са в сила от 19.08.2016г.

©2020 Винео ЕООД. Всички права запазени

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки".
Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки